Leverans- & Fraktvillkor

1. Leveransvillkor
Vi levererar dina varor som Postpaket eller Schenker. Leveranstiden varierar beroende på leverantör. Du får ett meddelande via mejl när din beställning är skickad så att du kan följa försändelsens gång.
För paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar vi 50% av orderbeloppet för att täcka frakt- och hanteringskostnader.
2. Frakt
Frakten och emballage är inte medräknade i tavlans pris utan visas när du kommer till betalningen.. Paketet hämtas ut hos närmaste Schenkerombud, Posten eller hos dess ombud. Vi tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakad av fraktbolaget.
3. Fraktpriser inkl emballage är 189 kr

OBS! Dessa priser gäller vid köp av EN produkt. Beställer du flera produkter anpassas fraktkostnaden efter total volym och vikt och fraktkostnaden per produkt blir lägre. Exakt fraktkostnad vid beställning av flera produkter redovisas i kassan.

Vi reserverar oss för skrivfel, fraktpriset i kassan gäller.

4. Reklamation
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara eller ger dig pengarna tillbaka. Du måste meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänst mejlar/postar en förfrankerad returfraktsedel. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan väl emballerad tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd. När vi mottagit din retur sätter vi in orderbeloppet på ditt konto.

5. Skadad försändelse och ej uthämtad försändelse
Upptäcker du skador på paketet innan du löst ut det skall du omedelbart anmäla det hos ombudet och försäkra dig om att de antecknar detta på ditt kvitto. Om innehållet är skadat, vänligen kontakta oss inom 3 dagar. Vi gör då en skadeanmälan till fraktbolaget och kommer överens om ersättning. OBS! Spara alltid produkten samt emballaget då fraktbolaget eventuellt vill syna varan. För paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar vi 50% av orderbeloppet för att täcka frakt- och hanteringskostnader.
6. Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.