Utställningar

5 januari | Christian Dryden

Mats Eriksson – Färgfest för ögat

Utställningen Färgfest för ögat" av Mats Eriksson utgörs av akrylmålningar med såväl abstrakta som föreställande motiv, alla i starka färger och med stor kontrastrikedom. Bland de föreställande motiven har inspiration hämtats från objekt (stilleben och blommor), porträtt och nakna kroppar, naturen och staden, för att nämna några områden. Ett annat område som Mats visar är surrealistiska motiv i ’Handskap’ och ’En mycket speciell ö’. Porträttmålningarna skiljer sig lite från de övriga, eftersom de har målats som mosaiktavlor.
8 maj | Christian Dryden


28 okt | Christian Dryden
Ewa Pihl - Sensualism och Realism
Ewa Pihl började att måla tavlor som liten, vilka fick hänga i lagården hos kossorna. Ewa hyllar den ålderlösa kvinnan, genom att bejaka hennes sensuella sida. Ewa är beställningskonstnär sedan ca 40 år. Välkommen in och besök henne!
14 sep | Christian Dryden
Margareta Sjödin - Symphony of Colour
I Symphony of Colour ställs Margareta Sjödins abstrakta tavlor ut för beskådning och köp. Margareta målar med en stor utsträckning av tekniker, med otroliga färgdjup och känslor. Margareta drar inspiration från många källor till sina verk, men de är alla skapade av sinnets musik.
8 aug | Christian Dryden
Rymdfåglar, sagomotiv och andra ting
Rymdfåglar, sagomotiv och andra ting av Pia Mörtensjö. Här blandas som bra Ölandsmotiv med fantasieggande resor till nyfunna drömlandskap.