Konstnärer

Konstnärerna är sorterade på efternamn i konstnärsarkivet till höger.

8 aug | Christian Dryden
Pia Mörtensjö Alenius
PIA MÖRTENSJÖ ALENIUS Född 1960, Stockholm. Stora och små tavlor av en konstnärinna som tar med dig till oanade landskap via sitt inre kosmos.
12 sep | Christian Dryden
Margareta Sjödin
Margareta Sjödin föddes i Härnösand den 15 mars 1942. Hon upptäcktes av Lars Ekborg ochvar verksam inom teater i många år. De senaste decennierna har Margareta ägnat all sin tid åt att uttrycka sig i måleri och skulptur. Hon har haft utställningar världen över, bland annat i Argentina, Mexico, USA och Kina.
25 okt | Christian Dryden
Ewa Pihl
Ewa Pihl hyllar den ålderlösa kvinnan, genom att bejaka hennes sensuella sida. Många av hennes verk och projekt går att beskåda på http://galleriaquarelle.blogspot.com/ Välkommen in och besök henne!
5 jan | Christian Dryden
Mats Eriksson
Mats Eriksson är en mångfacetterad konstnär bosatt på Södermalm som behärskar färgsättning i olika tonskalor vilket han tillämpar på starka motiv, bland annat stilleben, nakenstudier och utomhusmiljöer.
1 mar | Christian Dryden
Gullvi Åkerman
Gullvi Åkerman är en konstnär bosatt i Smedby, Kalmar som målar svepande abstrakta tavlor visualiserade med granna färgkompositioner. Hennes styrka och passion har alltid legat i den fria konsten.